Onze technische stapel

Web Design
Salesforce CRM

De beste zakelijke selecties komen terug van de eenvoudigste informatie en inzichten. Elk modern bedrijf heeft een efficiënt CRM-systeem nodig om zijn interacties met klanten te beheren, en Salesforce CRM is de perfecte oplossing in de markt.

Het biedt een verrijkende klantervaring en helpt bedrijven hun klantactiva en retentiedoelen te bereiken. Salesforce bevindt zich in de cloud, dus uw team kan het overal gebruiken met toegang tot internet. Salesforce biedt verschillende oplossingen om bedrijven met unieke behoeften te helpen.

Onze Salesforce Services zijn

 • Salesforce Consulting
 • Salesforce-implementatie
 • Salesforce-migratie
 • Salesforce-aanpassing
 • Salesforce applicatie-ontwikkeling
Web Design

Aangepaste webapplicatie

Bij Micropyramid zijn we een diverse groep van een aangepast softwareontwikkelingsteam met een enorme ervaring in het verwerken van real-time webapplicaties, mobiele applicatie-API's, content management systemen, e-commerce en enkele pagina-applicaties.

Wij zijn een bewezen team met enorme codeervaardigheden in Python, Django, ReactJS, React Native, Elastic Search, Ansible, Docker, Amazon Web Services, PostgreSQL, MySQL, MongoDB, LESS en SCSS.

 • SaaS en cloud computing
 • CRM & ERP-systemen
 • E-commerce oplossingen
 • Bancaire en financiële oplossingen
website_development
Web Design
Webontwerp UI & UX

Ons ontwerpteam blinkt uit in het creëren van eenvoudige en heerlijke gebruikerservaringen met behulp van gebruikersgerichte ontwerp-principals. Ons doel is om intuïtieve ontwerpoplossingen te bieden die                      een brug slaan tussen bedrijven en klanten

Wij geloven dat webdesign niet alleen gaat over prachtige ontwerpen, maar ook over het leveren van zakelijke oplossingen en een merk laat onderscheiden van zijn concurrenten.

 • Productontwerp
 • User Experience Design
 • Gebruikersinterfaceontwerp
 • Merkidentiteit
 • Prototyping
Web Design
AWS Cloud Consulting

Ons gecertificeerde ontwikkelaars en solution-architectenteam bouwen geweldige web- en mobiele applicaties. We richten ons voornamelijk op beveiliging, prestaties en schaalbaarheid om maximale gebruikerstevredenheid en ROI te bieden.

Micropyramid biedt alle soorten AWS-clouddiensten aan zijn klanten. we konden met onze beproefde methodologie leveren welke applicatie nodig is om haar doelen te bereiken. Ons team ontwikkelt en beheert oplossingen op grote schaal. Of het nu honderden gebruikers of duizenden gebruikers zijn, maak u geen zorgen, onze gecertificeerde cloudarchitecten hebben uw back-to-scale en load-balans voor uw applicaties.

 • Infrastructuurplanning en -beheer
 • Beveiliging en hoge beschikbaarheid
 • taakverdeling en automatisch schalen
 • DevOps
amazon_services
mobile_development
Ontwikkeling van mobiele apps

Micropyramid biedt op maat gemaakte mobiele oplossingen op basis van klantbehoeften en verwachtingen. We bouwen schaalbare en robuuste mobiele applicaties die op verschillende platforms werken.

Gebruikmakend van de nieuwste ontwikkelingspraktijken, technieken en software zoals React Native bieden wij kosteneffectieve oplossingen voor alle soorten zakelijke behoeften, van opkomende organisaties tot grote internationale ondernemingen die voldoen aan alle eisen en uitdagingen.

 • React Native
 • Android App-ontwikkeling
 • IOS App-ontwikkeling
 • Hybride apps (ionisch & PhoneGap)
 • Fladderen
mobile_development
Waarom voor ons kiezen?

Als een op zichzelf staande organisatie die helemaal opnieuw begint, begrijpen en relateren we ons aan het soort dromen en inspanningen, dat gaat van kleine startups tot middelgrote ondernemingen. We begrijpen hoe belangrijk het is om op te vallen in deze huidige drukke markt en succesvol te zijn in welke branche we ook doen. Het belang van constant concurreren met concurrenten om op de hoogte te blijven van het spel. Wij bij Micropyramid begrijpen dat elk bedrijf andere vereisten heeft en een andere aanpak vereist.

Geef ons een klop of laat een bericht achter Ons technisch team neemt op zijn vroegst contact met u op.

Laten we samenwerken
Getuigenissen
Sechaba

Het microbiramideteam vormt een sterk partnerschap. Het zijn onze gewaardeerde ontwikkelingspartners, specifiek omdat ze een passie hebben voor inclusieve financiering die niet kan worden geëvenaard door de meeste ontwikkelingshuizen. Ze zijn bekwaam met unieke ideeën en grondig in hun proces. Ze zijn eerlijk, geduldig en communiceren heel goed en houden je hand voor uitdagingen om je gerust te stellen. Ik zou ze aan alle startups aanbevelen.

Diego V Lozano

Micropyramide is een geweldige plek om te gaan als u op zoek bent naar passie als ingrediënt voor uw onderneming of project. Ze begrijpen de toekomst en het ambacht van het manifesteren van uw visie. In ons geval hebben ze eigenlijk een van onze dromen tot leven gebracht.

Brian

icropiramide heeft consistent en professioneel aan mijn steeds veranderende specificaties voldaan. Projectwijzigingen worden opgewekt en enthousiast ontvangen. Ze zijn snel te leveren. Ze hebben een grondige kennis van de branche en wat er nodig is om professioneel intensieve websites te bouwen en beheren.

Sitaraman Lakshminarayanan

Het MicroPyramid-team is een redder in leven. Ze hebben ze gevonden na het uitproberen van meerdere ontwikkelteams voor de ontwikkeling van Python Django en ze zijn het beste om mee samen te werken en zeer getalenteerd. Ze weten hoe ze apps moeten implementeren bij AWS. Ze begrijpen de behoeften van de klant / gebruiker en u kunt op hen rekenen om u te ondersteunen wanneer u ze nodig hebt. Mijn snelle tip aan degenen die ze overwegen is om een ​​plan te hebben zodat je kunt profiteren van hun vaardigheden en middelen om uit te voeren. Ze zijn echt een start-up-vriendelijk team, geen bureaucratie en hebben niet te maken met meerdere niveaus.